Individuele Coaching

 

 

persoonlijke ontwikkeling, (beval)trauma, angst voor de bevalling, kinderwens, familieproblematiek, verwerking en herstel.

leer weer vertrouwen op je intuïtie

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Ons hele leven lang is ons verteld en geleerd hoe we ons moeten gedragen, wat hoort en wat niet, hoe en wanneer we ons aan moeten passen, wat we moeten leren, als we hoge cijfers halen doen we het goed volgens ons systeem. Vaak ligt de focus op de dingen waar we niet zo goed in zijn om daar nog eens extra aandacht aan te geven d.m.v. bijlessen, cursussen, noem maar op.

Waar is de aandacht voor onze talenten? Dat waar we van nature goed in zijn? Daar waar je gelukkig van wordt omdat als je die talenten benut je in een soort van natuurlijke flow van het leven komt. Als je in die flow zit vertrouwen we ook veel meer op onze intuïtie. Iets wat we bijna kwijtgeraakt zijn door alle regels en normen waar we aan moeten voldoen.

Heb jij een antwoord op de vragen:

Waar wordt jij echt gelukkig van?  
Hoe zou jouw leven eruit zien als je het volledig leefde volgens jouw eigen waarden en veel meer durfde te vertrouwen op je intuïtie?

Haal jij alles uit je leven, of maak je vooral keuzes vanuit angst of de gedachte “omdat het zo hoort”.
Zit je met onverwerkt trauma omdat iets je is overkomen? Onverwerkt trauma gaat vastzitten in je lichaam en beïnvloed nieuwe keuzes en gebeurtenissen waardoor je in een neerwaartse spiraal terecht kunt komen.
Het leven overkomt ons steeds vaker als we niet goed naar onszelf luisteren en onze grenzen niet goed aan kunnen geven.

Ik neem je mee in vogelvlucht om jouw leven in kaart te brengen, inzichtelijk te maken welke patronen er terugkeren op jouw pad en te ontdekken wat jouw drijfveren en natuurlijke talenten zijn zodat jij weer in je eigen kracht kunt gaan staan.

Individuele therapiesessies komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoedingen.
Kijk hier of jouw verzekering vergoed

Factoren die helpen om dichter bij jezelf te komen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een realistische inschatting van je kwaliteiten. Die is meestal gebaseerd op positieve ervaringen uit het verleden: het ging eerder goed, dus je vertrouwt erop dat je het er nu ook goed vanaf brengt.’ Daarnaast heeft zelfvertrouwen alles te maken met zelfwaardéring: jezelf waarderen en respecteren, los van het feit of je iets goed kunt. Een goede zelfwaardering is de basis voor een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Intuïtie

Het woord intuïtie is afkomstig uit het Latijn en betekent letterlijk ‘innerlijk zien’. Met intuïtie bedoelen we iets anders dan de rationeel denkende geest. Het gaat over stil staan, voelen en spontaan ‘weten’, zonder concreet te beredeneren. Iets wat je met je hoofd niet kunt bedenken.

Ontwikkeling

Je bent klein, kwetsbaar, raakbaar, puur en vol liefde geboren en gaandeweg de jaren zijn wij ingewikkeld met bepaalde patronen en overtuigingen. Sommige wikkels helpen je. Maar wat als ze je gaan benauwen, als je niet meer weet wat je wilt, wat je voelt, hoe je naar je hart kan luisteren. Dan is het tijd om je te ont-wikkelen. Ontdoen van de wikkels die je hebt meegekregen die jou belemmeren op je levenspad.