LifeTwist werkt op holistische wijze.

 

Dit houdt in dat er gekeken wordt naar het geheel.
Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie of holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Volgens het holisme ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Dit betekent dat het geheel van je eet- en leefwijze, je emotionele gesteldheid, je erfelijke invloeden en je externe omgevingsfactoren
maken hoe je je voelt. Is alles in evenwicht, dan voel je je goed. De energie stroomt vrij door je lijf. 

Echter, wordt de energiestroom geblokkeerd omdat een of meerdere aspecten niet in balans zijn dan kun je te maken krijgen met allerlei klachten. Het lichaam vertelt ons zoveel, elke pijn, elke spierspanning heeft een eigen verhaal. Onverwerkte emoties zetten zich vast in je lichaam op het moment dat het ’trauma’ plaatsvindt. Vandaar dat je in sommige situaties waar je getriggerd wordt in die emotie, je weer als een kind kunt reageren of je je kinderlijk bang kunt voelen omdat die angst van toen simpelweg niet verwerkt is. Deze onbewuste emoties kunnen geheeld worden door te voelen waar deze emotie opgeslagen ligt in het lichaam. 

LifeTwist kijkt naar het geheel en gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten. We doen niet aan symptoombestrijding maar gaan echt naar de kern van het probleem. Waar is het ontstaan en hoe kom je weer in balans zodat je weer vrij kunt ademen en leven!

Naar intakeformulier